klaus-iohannis-a-semnat-decretele-acum-este-oficial-317156.jpg

Președintele Klaus Iohannis a ieșit la declarații și a declanșat un adevărat război politic, refuzând validarea a doi miniștri apropiați de Dragnea: Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare.

Președintele Klaus Iohannis intră într-un adevărat război politic cu PSD. 

Urmare a propunerilor care însemnau remanierea guvernului Dăncilă, Klaus Iohannis a ieșit cu declarații atipice pentru poziția de non-combat cu care se complăcuse în ultima perioadă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lângă declarația ”soluția corectă pentru România ar fi fost înlocuirea Guvernului”, Iohannis refuză să valideze mandale a doi apropiați ai lui Dragnea: Olguța Vasilescu și Ilan Laufer.

Președintele face însă un joc de imagine, pentru că tehnic nu se poate opune numirii celor doi până la final. Iohannis nici măcar nu a motivat respingerile. 

În această situație, președintele Iohannis știe că PSD-ul poate să revină cu aceste propuneri, iar Iohannis nu le mai poate respinge a doua oară, pentru că ar ieși din cadrul constituțional.

Deocamdată nimeni nu își explică manevra de imagine făcută de președintele României, în condițiile în care finalul este unul deja cunoscut. 

klaus-iohannis-a-semnat-decretele-acum-este-oficial-317156.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.