fbpx

klaus-iohannis-a-semnat-decretele-acum-este-oficial-317156.jpg

Președintele Klaus Iohannis a ieșit la declarații și a declanșat un adevărat război politic, refuzând validarea a doi miniștri apropiați de Dragnea: Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare.

Președintele Klaus Iohannis intră într-un adevărat război politic cu PSD. 

Urmare a propunerilor care însemnau remanierea guvernului Dăncilă, Klaus Iohannis a ieșit cu declarații atipice pentru poziția de non-combat cu care se complăcuse în ultima perioadă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lângă declarația ”soluția corectă pentru România ar fi fost înlocuirea Guvernului”, Iohannis refuză să valideze mandale a doi apropiați ai lui Dragnea: Olguța Vasilescu și Ilan Laufer.

Președintele face însă un joc de imagine, pentru că tehnic nu se poate opune numirii celor doi până la final. Iohannis nici măcar nu a motivat respingerile. 

În această situație, președintele Iohannis știe că PSD-ul poate să revină cu aceste propuneri, iar Iohannis nu le mai poate respinge a doua oară, pentru că ar ieși din cadrul constituțional.

Deocamdată nimeni nu își explică manevra de imagine făcută de președintele României, în condițiile în care finalul este unul deja cunoscut. 

klaus-iohannis-a-semnat-decretele-acum-este-oficial-317156.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg