fbpx

4d5de1d746656049157128fcd078f637_XL.jpg

Aproape că ne întristasem, după remanierea unor specimene din cabinetul Dăncilă. Dispariția unor primate deprimate, după chipul lui Dănuț Andrușcă, ne-a făcut să credem că până și bucuria de a râde ne-a fost confiscată de alianța de la guvernare.

Iată însă că s-au gândit la confortul psihic al națiunii, pe care nu o puteau priva de una dintre puținele bucurii: aceea de a râde.

L aministerul Tineretului și Sportului, în locul unei nulități de colecție, Ioana Bran, a fost adus un stralucitor fost fotbalist, cu o carieră fulminantă în Liga a III-a, la Universitatea Sibiu. Prodigioasa carierăp sportivă l-a recomandat apoiu ca antrenor de copii și juniori.

S-a hotărât totuși să pună burta pe carte și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Management în Sport, obținând un master în Managementul Organizațiilor Sportive. Până aici e bine.

A lipsit însă de la orele de istorie, așa că, parlamentar fiind, a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, despre pachetul de legi ale lui Hammurabi, susține Adevărul, iar răspunsul acestuia a stârnit amuzament:

"Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem", a comentat Matei, la vremea respectivă.

Dincolo de penibilul situației, este genul clasic de situație în care politicienii, prin răspunsuri pe care le consideră a fi diplomatice, încearcă să ascundă lipsa unor cunoștințe generale elementare. 

Codul lui Hammurabi (sau Codex Hammurapi) este o culegere de legi de pe timpul regelui babilonian Hammurabi, care a fost scris în jurul anului 1760 Î. Hr. Codul cuprindea un Prolog, 282 de articole de lege și un Epilog. De notat e că acest cod a fost mai mult apreciat din punct de vedere literar decât din cel juridic, precizează canalul digisport.

Pentru că nu avem speranțe că va face prea multe în fruntea ministerului, considerăm mandatul care tocmai i-a fost încredințat, ca fiind răgazul necesar pentru a studia oportunitatea abrogării ”Legii atracției universale”, cu speranța că nota de fundamentare va fi redactată chiar de el.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg