NjFiYjZhMjQ5MWQ5ZWFmMzFkZTg4MTVlNw==.thumb.jpg

Contestatarii lui Liviu Dragnea încearcă ultimele manevre pentru a-l îndepărta de la șefia PSD. 

După demisia din guvern a minstrului Apărării, Mihau Fifor, și demisia de la conducerea organizației PSD București a Gabrielei Firea, este așteptată decizia în privința vicepremierului Paul Stănescu.

Acesta nu și-a manifestat intenția de a demisiona, însă surse din PSD afirmă că astăzi i se pregătește debarcarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contestatarii lui Dragea mizează pe 30-40 de parlamentari care l-ar trăda pe liderul PSD, urmând să îl lase fără majoritate parlamentară.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Este posibil însă ca estimarea lor să fie suprarealistă, având în vedere că au mai avut ocazia să se alăture cauzei, însă au rămas tot alături de Liviu Dragnea.

NjFiYjZhMjQ5MWQ5ZWFmMzFkZTg4MTVlNw==.thumb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...