mihai-fifor-605x403.jpg

Liderul PSD a pregătit loviturile decisive pentru opozanții din partid, însă nu avea nevoie și de alte mișcări, care pot să îi slăbească autoritatea. 

Este surprinzătoare demisia din Guvern a ministrului Apărării, Mihai Fifor, a cărui poziție față de Dragnea este oricum neclară.

Fifor a refuzat să spună dacă este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, însă a declarat că a demisionat de la minister, pentru că dorește să meargă la partid, pentru a se implica mai serios.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform g4media, ministrul demisionar al Apărării a mai spus că le-a transmis deja demisia premierului Viorica Dăncilă și șefului PSD, Liviu Dragnea.

mihai-fifor-605x403.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...