firea-dragnea-wq7kidfb4p.jpg

Era previzibil un astfel de moment, în condițiile în care și Gabriela Firea a continuat atacurile la adresa liderului PSD.

Duminică seara, soarta Gabrielei Firea în PSD a fost pecetluită. Rând pe rând, puciștii au fost îndepărtați, ultimul obstacol fiind primarul general al Capitalei.

După aproape patru ore de discuţii, întâlnirea liderilor PSD s-a încheiat după dorința lui Liviu Dragnea, care a vrut să se asigure că are sprijinul partidului pentru şedinţa de luni, când se aşteaptă schimbarea unor miniştri şi preşedinţi de filiale incomozi, printre care şi Gabriela Firea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ar mai fi de discutat și situația vicepremierului Paul Stănescu, căruia i s-au găsit şi înlocuitori. Este posibil ca Lia Olguţa Vasilescu să preia ministerul Dezvoltării, iar Nicolae Bădălău portofoliul de vice-premier.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Revenim cu detalii după ședința PSD de astăzi.

firea-dragnea-wq7kidfb4p.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...