46061326_1241724542651351_4951482712532713472_n.jpg

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, președintele PNL Prahova a postat un mesaj pe Facebook:

”Întreaga lume sărbătorește astăzi 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial. În ziua de 11.11.1918, la ora 11.00, a intrat în vigoare armistițiul care a pus capăt primei conflagrații mondiale a secolului trecut, oprind lupte care au durat mai mult de patru ani și au dus la moartea a aproape 20 de milioane de oameni, din care o treime civili. Încheierea războiului a însemnat sfârșitul marilor imperii din Europa, fapt care a condus la împlinirea dorinței de unitate a tuturor românilor, înfăptuită la 1 Decembrie 1918.

În același timp, astăzi, de Ziua Veteranilor din teatrele de operații, ne gândim la ei, la noii veterani ai României. După 1989, peste 45.000 de militarii români au îndeplinit misiuni de luptă în Angola sau Congo, în Kosovo sau Bosnia, în Afganistan sau Irak, iar 29 dintre aceștia și-au dat viața în misiuni de luptă. Îmi exprim întreaga recunoștință pentru sacrificiile veteranilor, fără de care astăzi nu am fi avut o Românie liberă, democratică și sigură!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Christian Sabbagh părăsește Kanal D

Christian Sabbagh părăsește trustul Kanal D, după 8 ani în care a fost prezent pe micile ecrane. Cunoscutul prezentator de știri Christian Sabbagha anunțat în mediul online faptul că își încheie...

IT&C
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Instagram introduce o funcție nouă: mesajul vocal

Rețeaua socială deținută de Facebook oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice și vocal prin intermediul serviciului intern de chat. Utilizatorii care, în locul numeroaselor aplicații de chat...