image-2018-11-14-22813027-41-iordache-semnul-obscen-din-camera.jpg

Dacă vă întrebați cât de jos poate să coboare nivelul în ”elita” națiunii, răspunsul îl aveți în ultima ispravă a deputatului PSD Florin Iordache, pe care opinia publică îl alintă ”Ciordache”. 

Ce diferență există între un golănaș de cartier și parlamentarul Iordache? NICIUNA. Prin modul de manifestare și cadrul în care s-a manifestat, acest ipochimen nu se diferențiază cu nimic de un biet golănaș. Diferența apare însă în planul în care golănașul își trăiește biata și nesemnificativa existență pe străzi, iar Iordache este unul dintre cei care legiferează în România.

Conform hornews.ro, deputatul PSD Florin Iordache, președinte al comisiei speciale pentru legile justiției, a afirmat pe un ton ridicat de la microfonul din plenul Camerei Deputaților că cei de la PSD vor "merge mai departe" cu modificările din justiție, indiferent ce spune Comisia Europeană. De asemenea, el a arătat spre Opoziție degetele mijlocii ale ambelor mâini. 

"De ce vreți în continuare ca DNA-ul, în loc să respecte legea să pună presiune pe judecători? Ce vreți mai mult când jumătate din procurorii și judecătorii din România au avut dosare instrumentate de DNA. Noi vrem normalitate, o direcție specializată care să arate monstruozitatea sistemului", a spus el privind secția specială pentru investigarea magistraților. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suntem în situația în care nici măcar nu contează cea a spus Iordache despre justiție. Poate să spună orice, pentru că are dreptul la opinie. Important este felul în care s-a manifestat, respectul față de cei care au o altă opinie și, de ce nu, respectul față de electoratul român. În rest, am văzut ceea ce era de văzut...

sursa video digi24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.