fbpx

image-2018-11-14-22813027-41-iordache-semnul-obscen-din-camera.jpg

Dacă vă întrebați cât de jos poate să coboare nivelul în ”elita” națiunii, răspunsul îl aveți în ultima ispravă a deputatului PSD Florin Iordache, pe care opinia publică îl alintă ”Ciordache”. 

Ce diferență există între un golănaș de cartier și parlamentarul Iordache? NICIUNA. Prin modul de manifestare și cadrul în care s-a manifestat, acest ipochimen nu se diferențiază cu nimic de un biet golănaș. Diferența apare însă în planul în care golănașul își trăiește biata și nesemnificativa existență pe străzi, iar Iordache este unul dintre cei care legiferează în România.

Conform hornews.ro, deputatul PSD Florin Iordache, președinte al comisiei speciale pentru legile justiției, a afirmat pe un ton ridicat de la microfonul din plenul Camerei Deputaților că cei de la PSD vor "merge mai departe" cu modificările din justiție, indiferent ce spune Comisia Europeană. De asemenea, el a arătat spre Opoziție degetele mijlocii ale ambelor mâini. 

"De ce vreți în continuare ca DNA-ul, în loc să respecte legea să pună presiune pe judecători? Ce vreți mai mult când jumătate din procurorii și judecătorii din România au avut dosare instrumentate de DNA. Noi vrem normalitate, o direcție specializată care să arate monstruozitatea sistemului", a spus el privind secția specială pentru investigarea magistraților. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suntem în situația în care nici măcar nu contează cea a spus Iordache despre justiție. Poate să spună orice, pentru că are dreptul la opinie. Important este felul în care s-a manifestat, respectul față de cei care au o altă opinie și, de ce nu, respectul față de electoratul român. În rest, am văzut ceea ce era de văzut...

sursa video digi24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg