fbpx

download.jpg

Un vot îi mai desparte pe psd-iști de pierderea majorității la Senat. Emanuel Gabriel Butnariu, a anunţat că demisionează din PSD şi rămâne senator independent.

Psd-iștii părăsesc barca majorității. Doi deputaţi şi un senator şi-au anunţat azi demisiile din partid.

Este vorba despre trei parlamentari de Ilfov, apropiaţi de vicepreşedintele PSD Gabriela Firea. La Camera Deputaţilor, PSD va trebui să negocieze şi mai dur de acum înainte cu celalate partide pentru a-şi trece proiectele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Senat social-democraţii ar putea avea probleme, chiar dacă în acest moment au 69 de parlamentari, atât cât e necesar pentru adoptarea legilor organice.

Emanuel Butnariu, senator care făcea parte din organizația Ilfov, și-a anunțat demisia miercuri dimineață și va rămâne independent.

Lovitura pentru Dragnea vine din partea Gabrielei Firea, cea care l-a numit în funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București de Gabriela Firea, el asigurând interimatul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției. 

Conform digi24, Butnariu este de profesie medic, fiind de-a lungul timpului consilier al primarului Florentin Pandele, apoi director al Societății Medicale „Sfânta Cuvioasă Parascheva„ din Voluntari.

sursa digi24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg