41662434_2252977028265207_9164542534066634752_n.jpg

Sesiunea plenară a Parlamentului European, dedicată dezbaterilor şi votului rezoluţiei privind situația statului de drept, coincide cu momentul în care Comisia Europeană va publica noul raport MCV dedicat României.

”Cu o situaţie internă extrem de tensionată în urma recentelor reglări de conturi din interiorul alianţei PSD – ALDE, votul de blam dat în urmă cu puţin timp în cadrul plenarei PE (473 de voturi pentru, 151 de voturi contra și 40 de abțineri) sporeşte şi mai mult rezerva exprimată de liderii europeni cu privire la capacitatea României de a gestiona, într-un mod satisfăcător, Preşedinţia Consiliului UE.

Documentul votat subliniază, în fapt, toate derapajele PSD – ALDE la adresa justiţiei, derapaje semnalate în repetate rânduri de Partidul Naţional Liberal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu putem emite pretenţii dacă nu suntem în stare să respectăm normele europene şi să ne comportăm ca un stat matur în relaţia cu partenerii noştri europeni.”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Miercuri, 19 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Roberta Anastase a primit medalia de onoare a APCEMN

Deputatul Roberta Anastase a fost medaliat de Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre. Roberta Anastase a primit în cadrul Ceremoniei de celebrare a 25 de ani de la înfiinţarea...