646x404 (2).jpg

Cu doar o zi în urmă, președintele afirmase că ”guvernul Dragnea - Dăncilă este un dezastru, un accident al democrației.”

Critica nu a rămas fără reacție din partea premierului, care i-a recomandat președintelui ”să se abțină”.

 „„România se află în grafic pentru preluarea Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi cred că orice declaraţie care aduce o umbră de îndoială acestui lucru nu poate face decât rău României. Suntem în linie dreaptă, suntem în grafic”, a spus Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cer tuturor forțelor politice, inclusiv președintelui Klaus Iohannis, să se abțină. Avem nevoie de coeziune”, a mai spus Dăncilă.

„Pentru mine e important ceea ce facem”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a mai spus că românii s-au săturat de conflicte. „Și eu m-am săturat”, a adăugat ea.

sursa declarații digi24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.