646x404.jpg

Lupta din interiorul PSD este una inegală, Firea făcând tot posibilul să-și creeze atmosfera care să o poziționeze ca alternativă pentru Liviu Dragnea. În contextul actual este aproape imposibil să câștige acest război, având în vedere că Dragnea controlează întreg aparatul de partid.

Primarul general al Capitalei mai spus că riscă să fie sancționată, dar că preferă să piardă toate funcțiile din partid, decât pe cetățenii Capitalei.

„Eu nu am criticat PSD, am cerut demisia lui Liviu Dragnea, a dclarat Firea înaintea ședinței Biroului Permanent al PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Deranjează că spun adevărul espre situația Capitalei, că nu e văzută cu ochi bun atitudinea mea de primar general conștient că e nevoie de o colaborare cu primăriile de sector, ministerele.”

„Am spus că e atat de înverșunat la adrsea mea încă de la prima declarație, eu nu țin doar partea bucureștenilor, de atunci am devenit pentru domnia sa persona non grata, am intrat pe black list și de atunci se comportă ca atare. Am afirmat în acea emisiune televizată că am înțeles de la alți colegi că dacă ar fi în stare să mă elimine și fizic, probabil că ar face-o, nu am spus că dumnealui a chemat la Hilton asasinii pentru Gabi Firea, eu nici nu prea merg la Hilton”, a mai spus Firea.

„Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”.

sursa declarații România TV


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...