fbpx

646x404.jpg

Lupta din interiorul PSD este una inegală, Firea făcând tot posibilul să-și creeze atmosfera care să o poziționeze ca alternativă pentru Liviu Dragnea. În contextul actual este aproape imposibil să câștige acest război, având în vedere că Dragnea controlează întreg aparatul de partid.

Primarul general al Capitalei mai spus că riscă să fie sancționată, dar că preferă să piardă toate funcțiile din partid, decât pe cetățenii Capitalei.

„Eu nu am criticat PSD, am cerut demisia lui Liviu Dragnea, a dclarat Firea înaintea ședinței Biroului Permanent al PSD.

„Deranjează că spun adevărul espre situația Capitalei, că nu e văzută cu ochi bun atitudinea mea de primar general conștient că e nevoie de o colaborare cu primăriile de sector, ministerele.”

„Am spus că e atat de înverșunat la adrsea mea încă de la prima declarație, eu nu țin doar partea bucureștenilor, de atunci am devenit pentru domnia sa persona non grata, am intrat pe black list și de atunci se comportă ca atare. Am afirmat în acea emisiune televizată că am înțeles de la alți colegi că dacă ar fi în stare să mă elimine și fizic, probabil că ar face-o, nu am spus că dumnealui a chemat la Hilton asasinii pentru Gabi Firea, eu nici nu prea merg la Hilton”, a mai spus Firea.

„Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”.

sursa declarații România TV

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg