fbpx

750836-1536178320-gabriela-firea-atac-la-liviu-dragnea.jpg

O acuzație aparent neverosimilă, dar care, dacă se adeverește, demonstrează o tendință dictatorială a președintelui PSD, Liviu Dragnea, care nu ezită să-și elimine adversarii, indiferent de cât de absurdă este metoda folosită.

Gabriela Firea a declarat sâmbătă seara, la România TV: 

”Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Firea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ea a precizat că Liviu Dragnea le-a spus primarilor, cu care s-a întâlnit, că va fi adoptată ”OUG prin care cele şase sectoare să devină oraşe, ceea ce e anticonstituţional”, iar ”Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori să devină decorativă, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale”.

”Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (...) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a afirmat Firea.

La întâlnirea care ar fi avut loc la mijlocul săptămânii au participat primarii de sectoare, mai puțin Liviu Negoiță.

Firea a afirmat că ”este un moment de cumpănă prin care trec PSD şi întreaga ţară”. ”E o cale greşită pe care o urmează dl Dragnea - oricine are o poziţie critică faţă de managementul său să fie dat afară.

PSD ajunge să fie un partid al unei singure persoane. În momentul în care te lipseşti aşa de uşor de secretarul general, un foarte bun organizator, un om care, ca şi mine, i-a stat alături domnului Dragnea zile şi nopţi,înseamnă că ceva este greşit. Mai bine ar fi fost să te întrebi de ce s-a ajuns în acea situaţie”, a adăugat Gabriela Firea, spunând de asemenea că Adrian Ţuţuianu - exclus şi el din partid - este un ”eminent jurist care a ridicat o organizaţie”.

sursa declarații: România TV

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!