fbpx

original-ceremonie-investire-guvern-4-ian-2016-60.jpg

Războiul de la vârful statului român a ajuns în punctul culminant. Este ”care pe care” și nu mai există limite în exprimare și căi de atac. Pare să fie finalul, care se întrevede până la sfârșitul acestui an, cel care va pica la podea nemaiavând șanse să se ridice.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, referitorla la acuzaţiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, că "acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news" 

Dragnea a replicat cu o serie de acuzații aduse președintelui Iohannis:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Comentez puţin reacţia preşedintelui Iohannis de marţi. Eu am văzut, ca mulţi alţii, un om în panică, nervos şi iritat. Şi este firesc, pentru că de fapt vedem un preşedinte panciat care vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează. Vede cum se strânge funia în jurul parului şi se gândeşte că va veni momentul în care va trebui să răspundă pentru ilegalităţile pe care le-a făcut”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

”Nu a putut, nu a vrut să răspundă, dar a băgat placa cu infractorii. Dacă ne aducem aminte, mai era cineva care folosea placa cu infractorii şi penalii: Kovesi. Când a apărut scandalul cu înregistrările, când a început să se discute serios de Onea şi Portocală, Kovesi a spus că e un asalt al penalilor împotriva justiţiei. Dacă foloseşte atât de mult cuvântul infractor, poate să devină periculos pentru un om care e dovedit de instanţele din România că a comis infracţiuni.”

”Şi acum să vedem cine e mincinosul. Spunea că nu a avut dosar penal. Nu a avut unul, ci nouă, care au fost clasate. Un lucru este cert. Iohannis a ştiut despre ele, mai ales despre unul dintre ele, pentru că s-a clasat de către Lazăr. Ne-a minţit Iohannis în legătură cu faptul că nu a fost cercetat penal aşa cum ne-a minţit şi Augustin Lazăr când s-a arătat mirat de protocoalele cu SRI, când chiar el a semnat unul.”

”Sunt declaraţii publice şi comunicate de la Administraţia Prezidenţială. Deci reacţia lui Iohannis este jalnică, cum să spui că acele comunicate de la Preşedinţie sunt fake-uri? Veţi găsi un testament fake în baza căruia preşedintele a luat cu japca un imobil al statului român. Veţi găsi un certificat de moştenire în care soţia şi soacra apar moştenitori, dar moştenitori fake. La fel şi un contract de vânzare-cumpărare fake.”

”Este un lucru clar la care preşedintele nostru nu vrea să răspundă, pentru că ar trebui să mintă. Veţi găsi acolo şi declaraţii de avere fake. Şi-a diminuat averea. Sunt probe la care preşdintele fake nu vrea să răspundă. Este chiar imposibil, chiar şi pentru preşedintele fake, să spună că negrul este alb.”

”Despre hoţul neprins. Dar hoţul ştie că e hoţ chiar dacă încă nu este prins. Mulţi români au văzut ce scrie în acele dosare, jurnalişti care au avut curaj să scrie şi chiar să facă plângeri, dar documentele au fost băgate la sertar de către procurori. Aşa cum s-a întâmplat şi se va întâmpla, se va găsi un procuror cu curaj să verifice acele dosare.”

”La Iohannis nu vorbim despre foloase necuvenite privind prezenţa la vot, ci de case, sute de mii de euro încasaţi din banii statului român. Nu vorbim de invenţii cu angajate de la Teleorman, ci de numirea, promovarea şi susţinerea în funcţie a doi procurori care i-au spălat nişte dosare. Dacă nici aici nu vorbim de un conflict de interese foarte clar. Se conturează ideea că avem un preşedinte întors cu cheiţa. Cum apare un subiect, mai apare o pisică. Putem spune că Iohannis este tonomatul statului paralel. Mai vorbim luni, când apare a doua valiză”

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg