646x404 (3).jpg

Președintele PSD Prahova și al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a comentat situația primarului din Șotrile, Bogdan Davidescu, cercetat de procurorii DIICOT. Edilul este suspect într-un dosar cu acuzații grave, precum șantaj, pornografie infantilă și sex cu minor.

Bogdan Toader a declarat că știa de relația amoroasă pe care o avea primarul Davidescu  cu cea care l-a denunțat la DIICOT, încă de când aceasta avea 17 ani, adică era minoră!

„Momentan, așteptăm să vedem ce spune ancheta. Bogdan Davidescu este doar suspect, din ce știu. Dacă acuzațiile se adeveresc, sigur că poate fi suspendat din partid, conform Codului de Etică. Vom lua această decizie fără să mai așteptăm și o hotărâre definitivă din partea justiției. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Eu chiar m-am întâlnit cu această fată, când avea vreo 17 ani. Era cu primarul, într-adevăr, pentru că trăiau în concubinaj. Cred că aveau și un apartament al lor.

Așa că tind să cred că e un fel de ceartă conjugală, fata spunând acum că nu mai vrea cu Davidescu, pentru că e prea bătrân”, a declarat președintele PSD Prahova, pentru Ziarul de Ploiești.

În schimb, primarul din Șotrile a declarat la scurt timp după audierea la DIICOT că este victima unei răzbunări și respinge o relație amoroasă cu tânăra minoră.

Detalii aici: Primarul prahovean acuzat de DIICOT de șantaj și sex cu minoră, cercetat în libertate. ”Sunt nevinovat!”

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.