44237959_2190056674610021_4968447390970281984_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, anunță modificarea legislației privind măsuri suplimentare de protecție a mediului.

Postarea deputatului USR Rădulescu pe Facebook:

”În vara aceasta, Comisia Europeană a atenționat România în legătură cu deficiențele semnificative în ceea ce privește monitorizarea poluării aerului pe întregul său teritoriu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acest avertisment vizează atât rețeaua de monitorizare a aglomerărilor urbane, cum ar fi celebrele șase stații de la noi, de la PH1 la PH6, cât și principalii poluanți - dioxidul de sulf, dioxidul de azot și oxizii de azot, pulberile în suspensie, plumbul, benzenul, monoxidul de carbon și ozonul, arsenul, cadmiul, mercurul, nichelul și hidrocarburile aromatice policiclice – toate, iarăși, bine cunoscute ploieștenilor și locuitorilor din împrejurimi.

Asigurarea unui mediu înconjurător sănătos și confortabil este un drept constituțional de care ar trebui să ne bucurăm cu toții!

Astăzi, voi depune o nouă propunere pentru modificarea și completarea legii protecției mediului, în sensul definirii cât mai exacte a unor termeni precum: accident ecologic, emisie, amplificator de sunet, zonă rezidențială, expert, titular de instalație ș.a.

Sunt convins că, dacă aceste modificări vor trece, problemele complexe care apar în evoluția dinamică a activităților antropice cu impact în transformările din aer, apă, care ne afectează pe toți, de atâția zeci de ani, vor fi mai ușor de rezolvat”.

Credit foto: Sorin Petculescu


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....