fbpx

referendum-prag-electoral-politic.jpg

Deputatul Roberta Anastase susține că modificarea legislației pe tema pragului electoral nu se justifică. „Cetățenii când cred în ceva atunci reacționează. Și acum a fost o manifestare civică. Nu a fost un boicot, așa cum spune domnul Dragnea. A fost o opțiune”, a declarat parlamentarul, care crede că „Dragnea are o energie fără de sfârșit în a încerca să modifice legislația încât să-i fie lui bine”.

Deputatul Roberta Anastase a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, proiectul privind transportul cu autobuze speciale al elevilor la școlile din Ploiești, însă a răspuns și la întrebarea legată de propunerea lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care vizează modificarea pragului electoral, în contextul prezenței reduse la referendumul pentru modificarea Constituției.

"Domnul Dragnea are o energie fără de sfârșit în a încerca să modifice legislația încât să-i fie lui bine”, a susținut deputatul Roberta Anastase, care a explicat și cum este cu procentul mic de prezență obținut la referendum. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu a fost un boicot, a fost o opțiune a oamenilor de a nu se prezenta la vot pe un referendum pe care Liviu Dragnea, inițial, şi l-a asumat, l-a jucat politic, iar la final încearcă să modifice legislația că poate a doua oară, a treia oară, îi iese”", a comentat Roberta Anastase, în cadrul unei conferinţe de presă organizate joi la sediul PNL Prahova.

Parlamentarul a explicat că nu e nevoie de modificarea pragului electoral.

 „Cetățenii când cred în ceva atunci reacționează. Și acum a fost o manifestare civică. Nu a fost un boicot, așa cum spune domnul Dragnea. A fost o opțiune”, a susținut deputatul Roberta Anastase.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg