referendum-prag-electoral-politic.jpg

Deputatul Roberta Anastase susține că modificarea legislației pe tema pragului electoral nu se justifică. „Cetățenii când cred în ceva atunci reacționează. Și acum a fost o manifestare civică. Nu a fost un boicot, așa cum spune domnul Dragnea. A fost o opțiune”, a declarat parlamentarul, care crede că „Dragnea are o energie fără de sfârșit în a încerca să modifice legislația încât să-i fie lui bine”.

Deputatul Roberta Anastase a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, proiectul privind transportul cu autobuze speciale al elevilor la școlile din Ploiești, însă a răspuns și la întrebarea legată de propunerea lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care vizează modificarea pragului electoral, în contextul prezenței reduse la referendumul pentru modificarea Constituției.

"Domnul Dragnea are o energie fără de sfârșit în a încerca să modifice legislația încât să-i fie lui bine”, a susținut deputatul Roberta Anastase, care a explicat și cum este cu procentul mic de prezență obținut la referendum. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu a fost un boicot, a fost o opțiune a oamenilor de a nu se prezenta la vot pe un referendum pe care Liviu Dragnea, inițial, şi l-a asumat, l-a jucat politic, iar la final încearcă să modifice legislația că poate a doua oară, a treia oară, îi iese”", a comentat Roberta Anastase, în cadrul unei conferinţe de presă organizate joi la sediul PNL Prahova.

Parlamentarul a explicat că nu e nevoie de modificarea pragului electoral.

 „Cetățenii când cred în ceva atunci reacționează. Și acum a fost o manifestare civică. Nu a fost un boicot, așa cum spune domnul Dragnea. A fost o opțiune”, a susținut deputatul Roberta Anastase.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.