fbpx

61991848.jpg

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, așteaptă explicații de la vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu. Într-o înregistrare difuzată aseara, acesta a vorbit despre ministru folosind termeni precum „prost!” şi „idiot”.

Adrian Țuțuianu nu-și asumă integral înregistrarea, susținând că a fost trunchiată și scoasă astfel din context:

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamţ, preşedintele de organizaţie. (neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsaţi-mă voi cu ale voastre nu ştiu ce. Şi i-am spus Domnul...”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbeşti cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamţ sunt majoritate”. Şi, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare”, a spus Ţuţuianu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Replica ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă: „Aştept ca dl Ţuţuianu să explice întregul context în care au fost făcute declaraţiile respective, precum şi care sunt pasajele scoase din context şi care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia a spus că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context. Aştept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent şi bine-crescut, dar îi rog pe toţi cei tentaţi să nu confunde toleranţa mea. Totul are o limită”, a spus Andruşcă pentru ZiarTârguNeamt.ro

surse declarații: româniatv și ziartârguneamț.ro / foto protv

61991848.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg