03f5bcdb-d4d7-4300-b6c5-35c9179328d1.jpg

Teatrul ostilităților din interiorul PSD pare să fie acoperit de o cortină a intereselor comune. Oricât de mult au ajuns să se urască, toți conștientizează că au doar de pierdut în perspectivă.

Liviu Dragnea a luat primul cuvântul în şedinţa CEx care are loc vineri la Parlament şi ar fi făcut apel la unitate şi înţelegere. El le-ar mai fi spus membrilor Comitetului Executiv că nu renunţă la modificarea legilor justiţiei.

Viorica Dăncilă a luat cuvântul în şedinţă şi ar fi spus că nu îşi dă demisia de la conducerea Executivului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform accelorași surse, nu s-a discutat încă despre scrisoarea iniţiată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, însă primarul Capitalei ar fi reluat atacurile din ultima vreme îndreptate către Liviu Dragnea şi i-ar fi reproşat modul discreţionar în care conduce PSD.

Social-democraţii iau în calcul organizarea unei alte şedinţe CEx săptămâna viitoare, pentru analizarea activităţii Guvernului şi a Parlamentului.

Revenim cu detalii la finalul ședinței.

harta taberelor PSD/digi24

03f5bcdb-d4d7-4300-b6c5-35c9179328d1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.