61985988.jpg

Au fost puse la punct ultimele detalii ale strategiilor cu care cele două tabere se vor înfrunta în CEx-ul PSD de vineri. Gruparea Firea susține că nu vrea să plece din PSD, indiferent de rezultatul de astăzi.

Principalele declarații ale Gabrielei Firea:

„Suntem oameni de echipă, de partid, suntem social-democrați,vom milita pentru unitatea echipei.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Angajamentul nostru ca oameni politici este față de cetățeni, nu cred că am greșit față de țară, față de bcureșteni, față de partid.”

„S-a câștigat faptul că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcția bună în privința managementului politic al lui Liviu Dragnea și poate înțelege și el ceva.”

„Sută la sută suntem pentru menținerea coaliției PSD-ALDE în Parlament și a Guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dăncilă.”

foto agerpres


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.