643028fc-bb4a-4210-aeea-f7f512ceeb6a.jpg

Se tot vorbește despre întâlnirile de taină din sufrageria lui Oprea. Făcătorul și desfăcătorul de ițe, Gabriel Oprea, păre să fi găzduit odinioară buni prieteni, ajunși acum cei mai mari dușmani, oameni care au scindat România.

Fugit din calea urgiei, Sebastian Ghiță a amenințat că deține probe foto-video care să facă lumină în ceea ce mulți au contestat: prieteniile de taină ale făcătorilor de destine.

Imaginile cu Liviu Dragnea și foștii șefi ai SRi și DNA sunt acum sub lupa celor care se străduiesc să probeze veridicitatea acestora. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miza nu mai este pe Koveși și Maior, ci pe Liviu Dragnea, cel pe care și colegii îl privesc ca pe un trădător, a cărui atitudine actuală este doar o consecință a faptului că nu mai este un protejat al sistemului sau atitudinea unuia care a încercat să-și negocieze poziția în raport cu ceea ce chiar el definește ca fiind ”statul paralel”.

Ultima apariție de senzație a fost postată pe facebook de Augustin Jianu, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul Grindeanu, actual membru Pro România, partidul lui Victor Ponta.

643028fc-bb4a-4210-aeea-f7f512ceeb6a.jpg

foto 2 - explicația pentru ceea ce se află pe mâna Laurei Codruța Kovesi - Banda Kinesiologica sau Kinesio Tape

8e42bf11-6970-454a-8c01-4e3fd3a88666.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.