cfr-plopeni.jpg

Clădirile dezafectate din zona Gării Plopeni au devenit de mai bine de un an locuințe improvizate pentru persoanele fără adăpost, dar și focar de infecție.

 

Situația trenează de mai bine de un an. În zona clădirilor dezafectate este multă mizerie, câini vagabonzi, iar aici locuiesc acum mai multe persoane fără adăpost. 

„De mai bine un an, clădirile dezafectate din gara Plopeni au devenit locuințe improvizate pentru persoanele fără adăpost. Situate în spatele spitalului, fostele cântare CFR, în prezent dezafectate,sunt un focar de infecție și deranj atât pentru spital, cât și pentru călători.Este mizerie, câini vagabonzi și bineînțeles nesiguranță”, este sesizarea unui locuitor din Plopeni, care susține că acele clădiri trebuie demolate.

Reprezentanții Primăriei Plopeni au avertizat deja verbal CFR-ul să ia toate măsurile pentru ca situația să nu mai persiste.

 

„„Noi am solicitat deja verbal CFR-ului să igienizeze zona. Pentru că până acum nu s-a luat nicio măsură vom transmite o notificare și în scris. Din păcate, pentru că acele clădiri dezafectate nu sunt în administrarea Primăriei, nu putem interveni pentru igienizarea zonei. Sperăm însă că CFR va înțelege că trebuie să realizeze igienizarea zonei”, a declarat pentru Observatorulph.ro Dragoș Niță, primarul orașului Plopeni.

cfr-plopeni-focar-infectie.jpg

cfr-pericol-public.jpg

 

cfr-pericol-public.jpg