concurs-epigrame-plopeni-festival-international.jpg

Orașul Plopeni este gazda în acest an a Festivalului Internațional - Concurs de Epigrame, ediția a VI-a, „Întoarse ca la Ploiești”, care se va desfășura în perioada 25 - 27 august. 

Clubul Umoriștilor „Ion Ionescu Quintus” Ploiești, în parteneriat cu Uniunea Epigramiștilor din România și Casa de Cultură Plopeni, organizează o nouă ediție a Festivalului Internațional de Epigrame.

Anul acesta, concursul de epigrame are trei teme, respectiv „Momente și schițe... democratice”, „Gaz pe foc” și „Poante în Plop...eni”.

Concurenții trebuie să trimită câte două epigrame pentru fiecare temă, în trei exemplare. Data limită de expediere este 31 iulie și, conform regulamentului, nu pot participa concurenți din Prahova, având în vedere că juriul este din județ.

„Anul trecut, Festivalul s-a bucurat de o participare importantă. Au fost aproximativ 50 de concurenți din toată țara. Sperăm că și anul acesta să existe același interes din partea celor care iubesc epigrama”, a declarat pentru Observatorulph.ro Nelu Ghiorghe, directorul Casei de Cultură Plopeni.

Epigramele vor fi transmise în plic sigilat pe adresa Casei de Cultură Plopeni - Prahova, CP 105.900, strada Republicii, nr. 2, cu motto, în interior urmând să fie precizate numele autorului, adresa și numărul de telefon.