După Black Friday, cei de la eMAG au luat decizia să lichideze stocurile la anumite gadgeturi, telefoane, tablete, laptopuri dar și electrocasnice.

După Black Friday, cei de la eMAG au luat decizia să lichideze stocurile la anumite gadgeturi, telefoane, tablete, laptopuri dar și electrocasnice.

 

Oferta completă de la eMAG a produselor aflat la lichidare de stoc după Black Friday poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat 15 oferte absolut senzaționale care au reduceri foarte mari printre produsele aflate la lichidare de stoc de la eMAG, imediat după Black Friday. Fie că este vorba de laptopuri de la cele mai puternice branduri sau despre telefoane, tablete ori electrocasnice mari, toate produsele aflate la lichidare de stoc de la eMAG au reduceri importante. Studiați oferta mai jos.

 

Lichidări de stoc la eMAG după Black Friday – Laptop Lenovo IdeaPad

Laptopul de la Lenovo, IdeaPad G50-80 are reduceri de 14% în oferta specială de lichidări de stoc de la eMAG care a debutat imediat după Black Friday. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz, are 15.6 inch, memorie de 1 Tb și unitate optică.

Oferta completă poate fi găsită AICI.

Lichidări de stoc la eMAG după Black Friday – Laptop 2 în 1 Asus Transformer

Laptopul Asus Transformer Book Flip are un procesor Intel Core i5 de 2.2 Ghz și un display de 13.3 inch cu touch screen. Laptopul are o placă video foarte puternică de la nVidia GeForce și vine cu sistemul de operare Windows 8.

Oferta completă poate fi găsită AICI.

Lichidări de stoc la eMAG după Black Friday – Laptop Acer Aspire

O ofertă inedită cu reducere de 14% din partea eMAG are și laptopul Acer Aspire cu procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz. Laptopul are 1 Tb spațiu de stocare, 4 Gb memorie internă, unitate optică și placă video GeForce. În plus, sistemul de operare al laptopului este Linux. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG după Black Friday – Monitor LED IPS LG

Un monitor care are o reducere de 16% din preț imediat după Black Friday este acest model de la LG. Monitorul este ideal pentru gameri, Ultra Qide QHD, DVI, HDMI, displayport și multe alte facilități. Puteți consulta oferta AICI.

Lichidări de stoc la eMAG după Black Friday – iPhone 6

Telefonul la mare căutare în acest moment, iPhone 6, este la lichidare de stoc de la eMAG, chiar după Black Friday. Telefonul are o reducere de 15% și o memorie generoasă de 64 Gb pe care pot fi stocate imaginile foto și video. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Un alt telefon extrem de dorit este Samsung Galaxy S6 Edge care este și el la lichidare de stoc de la eMAG. Prețul pentru modelul cu 128 Gb memorie a scăzut foarte mult. Telefonul este model Green și are reducere de 11% în această perioadă. Puteți consulta oferta AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble

Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble are un discount generos de la eMAG de 10% din preț. Mașina este de o calitate excepțională, are 1400 RPM, 7 kg capacitate de încărcare cu rufe murdare și face parte din clasa energetică A+++. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Mașină de spălat rufe Daewoo

O altă mașină de spălat rufe foarte accesibilă ca preț și de o calitate incontestabilă este Daewoo. Mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg, dintre cele mai mari existente pe piață, are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A++. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – LG G4

Pentru cei care vânează chilipiruri printre telefoanele mobile, la promoția de lichidări de stoc de la eMAG este disponibil un telefon LG G4 cu memorie de 32 Gb  și funcție de 4G care are o ofertă foarte bună. Puteți consulta prețul AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Combină frigorifică Arctic

Frigiderul de la Arctic este la lichidare de stoc după Black Friday și beneficiază de un discount important de 10%. Combina are un volum total de 318l, face parte din clasa energetică A+, are funcția No Frost și o înălțime de 185.3 cm.

Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Laptop MacBook Air 11

Un alt laptop foarte râvnit beneficiază de reduceri de lichidări de stoc. Laptopoul MacBook Air 11 este renumit pentru calitatea sa, are un procesor Intel Dual Core i5 de 1.6 Ghz, Broadwell Laptopul este unul de dimensiuni reduse, 11.6 inch, ușor de transportat, ideal pentru cei care se deplasează foarte mult. Prețul și alte detalii sunt disponibile AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Plită incorporabilă

Lichidările de stoc de la eMAG cuprind și oferte pentru electrocasnice. Prețul pentru plita incorporabilă AEG a scăzut cu 10% după Black Friday, are inducție pe toată suprafața, touch control prin culisare, 71 cm și sticlă neagră la suprafață. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Cuptor incorporabil

O ofertă foarte interesantă e disponibilă și pentru cuptorul incorporabil de la AEG care este electric, multifunțional, are un volum total generos de 73l, se poate găti cu abur, are disponibil Touch Control și curățarea sa se face cu abur. Cuptorul face parte din clasa energetică A și are la exterior un strat de inox antiamprentă. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Tableta UTOK

Tableta UTok Hello 7D are unul dintre cele mai scăzute prețuri. Procesorul tabletei este un Dual Core de 1.3 Ghz de 7 inch cu display LCD, Wi-fi și 3G, dar și bluetooth. Oferta pentru tabletă e disponibilă AICI.

Lichidări de stoc la eMAG – Aparat foto DSLR Sony

Aparatul Sony A99 este un aparat foto DSLR de cea mai înaltă calitate care beneficiază de o reducere importantă de la eMAG. Senzorul de imagine are 24.3 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.