eMAG vine cu o serie de reduceri la televizoare, cu doar 4 zile înainte de marele Black Friday 2015.

eMAG vine cu o serie de reduceri la televizoare, cu doar 4 zile înainte de marele Black Friday 2015.

 

Lista completă cu televioare la reducere de la eMAG, înainte de Black Friday 2015 e disponibilă AICI.

În continuare am selectat câteva dintre cele mai interesante modele de televizoare care au reduceri importante de la eMAG în această perioadă, chiar înainte de Black Friday 2015.

 

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Smart LED LG

Televizorul de la LG este de cea mai înaltă calitate și are una dintre cele mai mari reduceri de preț. Televizorul are o diagonală de 109 cm și redă imaginile la cea mai bună rezoluție posibilă: 4K Ultra HD. Prețul cu reducere de 1.200 ron e disponibil AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – LED Smart 3D Panasonic

Televizorul 3D de la Panasonic are o diagonală foarte generoasă de 100cm și folosește rezoluția Full HD. Televizorul face parte dintr-o promoție specială de la eMAG și beneficiază de 1.000 reducere de preț dar și de 5 ani garanție. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Smart Android 3D LED Philips

Un alt model de televizor foarte interesant cu reducere importantă de preț este cel de la Philips. Televizorul are toate funcțiile SMART, 5 ani garanție, 101cm diagonală și rezoluție Full HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – LED Smart Samsung

Și cei de la Samsung au un model de televizor foarte performant la prețuri mult mai accesibile în această perioadă înainte de Black Friday 2015.  Televizorul are o reducere de 1200 ron, diagonala are 101cm și rezoluția 4K. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – LED Curbat Smart 3D Samsung

Televizoarele cu ecran curbat sunt cele mai căutate în acest moment, dar și printre cele mai scumpe. Modelul de la Samsung are o reducere de preț fabuloasă în acest moment la eMAG, chiar înainte de Black Friday 2015. Televizorul e smart, are diagonală de 163 cm și rezoluție Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Smart Android LED Sony Bravia

Televizorul LED Sony Bravia este apreciat de către specialiști, are o diagonală de 139 cm și rezoluție Full HD și o reducere de preț de 31% doar în această perioadă. Prețul este afișat AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – LED UTOK

Televizorul LED UTOK are o diagonală de 56 cm și rezoluie Full HD, iar prețul este unul dintre cele mai accesibile de pe piață din acest moment, pentru un televizor cu aceste capacități. Prețul e afișatAICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Smart LED LG

Televizorul Smart LED LG are o diagonală de 109 cm și rezoluție 4K Ultra HD. Televizorul are un preț accesibil după reducere de 1200 ron de la eMAG. Consultați oferta completă AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – LED Curbat Smart 3D Samsung

Un alt televizor care are un preț destul de mare beneficiază de o reducere impresionantă de 2599 de lei. Televizorul are toate funcțiile unui TV Smart, redă imagini 3d la rezoluții 4K Ultra HD, diagonala generoasă de 138cm și curbat. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG televizoare – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Smart 3D LED Sharp

Televizorul SHARP are un preț redus cu 28% în această perioadă de la eMAG, toate funcțiile Smart, redă imagini 3D și are diagonală de 152cm. Oferta completă este AICI.