41990618_320785802008315_3485121997971652608_n.jpg

Trupele Șuie Paparude și Trooper au anunțat, fiecare pe conturile lor de socializare, că se retrag de la concertul CentenarFest. Artiștii au luat această decizie după ce pe afișul evenimentului au apărut ca organizatori Primăria București și ARCUB.

„Bună seara. Am luat hotărârea să nu mai participăm la Centenar Fest. Mulțumim”, este anunțul postat de trupa Șuie Paparude.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Formația Trooper afirmă că organizatorii au mințit, ascuzând implicarea Primăriei Capitalei în evenimentul respectiv.

„Deci: am fost contactați de oameni minunați care vor să facă un concert frumos! Am discutat și ne-a fost spus că nicio primărie nu este implicată în acest eveniment. ASTĂZI a apărut afișul cu siglă Arcub și Primăria București. Am hotărât să NE RETRAGEM din acest eveniment. Trooper nu cântă la niciun concert din București pe afișul căruia apar Arcub și primăria. Le cerem scuze celor care voiau să ne vadă, însă vom avea și alte ocazii".


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.