incendiu-casa-1.jpg

Trei case au fost cuprinse de flăcări, marţi, în cartierul Faleza Nord, din Constanţa, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului. O femeie de 79 de ani a fost transportată la spital, starea ei fiind stabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, la incendiu au intervenit 5 autospeciale de stingere de la 3 subunități din Constanța.

Incendiul a izbucnit la o casă care avea în anexă produse combustibile. Poziționarea caselor, lipite una de alta, a făcut ca incendiul să se extindă la alte două locuințe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O bătrână de 79 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Constanța de o ambulanță SAJ, starea ei fiind stabilă. 

sursa: ziuaconstanta.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.