florin-calinescu-trist-si-abatut.jpg

Actorul Florin Călinescu a comentat, pe pagina de Facebook, despre Liviu Dragnea, președintele PSD. Acesta a vorbit și despre asemănările dintre Liviu Dragnea și președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Florin Călinescu a vorbit, în mediul online, despre președintele PSD, Liviu Dragnea, despre condamnarea acestuia în dosarul angajărilor fictive, dar și despre asemănările dintre politician și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

„Instanță supremă a motivat de ce Livulică ar trebui să execute trei ani jumate de pârnaie.  Desigur, urmează recursul. În altă ordine de idei, poate ați remarcat de unde i-a copt capu necesitatea unui fond suveran de investiții.  Turcia. Erdogan a creat o astfel de monstruozitate. Miliarde de dolari care stau în pixul lui. El e președinte. Ginerelu, adjunct. Ca să se proclame împărat, turcul a inventat o lovitură de stat.  Livulica zice și el că pe 10 august a fost la fel…”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: facebook


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.