fbpx

dasaev.jpg

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este principalul suspect în cazul celor doi americani înjunghiați pe terasa din Brăila.

Potrivit unor surse judiciare, citate de jurnaliștii debraila.ro, identitatea temutului interlop, dar și a complicilor săi, care l-au ajutat să îi snopească în bătaie și să îi înjunghie pe cei doi sportivi americani, a fost stabilită.

Dasaev a devenit cunoscut în Brăila în anii 90' pentru fapte extrem de violente. Între timp, el a plecat în străinătate, acolo unde s-a ocupa de traficul de persoane. În Spania, interlopul a fost condamnat pentru proxenetism și viol și a ispășit ani grei de închisoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urmă cu patru ani, Daniel Gabriel Husein a fost eliberat din închisoare și s-a întors la Brăila, acolo unde și-a reluat vechile activități.

Darrel Bowie si Joseph McClain, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, se aflau pe terasa 'Music Pub', situată în Grădina Mare din Brăila, atunci când au fost atacați de mai mulți interlopi.

Citește și  Atac sângeros în Brăila. Doi baschetbaliști americani de la ACS Cuza Sport au fost înjunghiați la o terasă

Cei doi baschetbaliști au venit la Brăila, în urmă cu mai puțin de o lună, acolo unde au semnat un contract cu clubul 'Cuza Sport'.

Seara trecută, cei doi americani au fost bătuți cu sălbăticie și înjunghiați de mai multe ori, sub privirile îngrozite a zeci de oameni.

Ei au fost transportați în stare gravă la Spitalul Județean Brăila. Unul dintre ei are mai multe plăgi înjunghiate, iar altul are un plămân perforat.

Medicii i-au operat și îi țin sub observație, iar dacă starea lor se va agrava, vor fi transferați la Spitalul Floreasca din Capitală.

sursa: stiripesurse.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg