646x404 (1).jpg

Un elev din Craiova a fost operat de urgență după ce a fost desfigurat în bătaie de un coleg care practică boxul.

Totul s-a întâmplat la Colegiul 'Constantin Brâncuși' din Craiova, în a doua zi de școală de la începutul noului an școlar. Astfel, pe 11 septembrie, elevul a fost implicat într-un scandal cu un coleg care face box la clubul Voința Craiova.

De la cuvinte grele la pumni și picioare nu a durat foarte mult, iar elevul a fost desfigurat în bătaie de colegul boxer. Incidentul sângeros a fost povestit pe Facebook chiar de tatăl copilului desfigurat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"La începutul acestei săptămâni, marți, 11.09.2018, băiatul meu a fost bătut la liceul Constantin Brâncuși Craiova. Agresorul este boxer legitimat la Club Voința Craiova", a scris părintele disperat.

Din cauza rănilor grave suferite, elevul desfigurat a fost operat, ieri, pentru a i se reface oasele feței. Tatăl elevului a declarat că a sesizat Poliția în acest caz și așteaptă să vadă ce măsuri se vor lua.

citește mai multe pe news.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.