fbpx

jandarmerita-batuta.jpg

La mai bine de o lună de la protestele din Piața Victoriei apar noi detalii despre modul în care a ajuns în afara dispozitivului Ștefania, jandarmerița bătută de protestatari.

Protestele antiguvernamentale de pe 10 august, din Piața Victoriei au adus un adevărat măcel, iar Jandarmeria a susţinut că membri ai galeriilor de fotbal au instigat la violenţe, apărând astfel regretabilele incidente.

Unul dintre cele mai urâte momente au fost reprezentate de bătaia teribilă pe care au încasat-o doi jandarmi. Ştefania, femeia jandarm călcată pur şi simplu în picioare de mulţime le striga celor care o loveau: "Mă omorâți! Mă omorâți!”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi jandarmi au fost scoşi din mâna agresorilor de alţi protestatari care i-au condus spre colegii lor.

Acum, la mai bine de o lună distanță, apar noi detalii despre ceea ce a pățit Ștefania.

Un martor prezent la protest vine cu noi dezvăluiri: "Politista, din nefericire, a călcat pe o sticlă care era pe jos, moment în care s-a dezechlilibrat și a căzut. În mod firesc, nu a mai putut sta în dispozitiv și imediat a fost atacată de protestatari", a dezvlăluit acesta conform KanalD.

Doi dintre cei care au creat haos la protestul de vineri din Piaţa Victoriei sunt suporteri ai Stelei, echipa de Liga a patra condusă de Marius Lăcătuş. Anunţul oficial a fost făcut de FCSB, care a ţinut astfel să se delimiteze de manifestările huliganice.

Tribunalul Bucureşti ar fi emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi fani ai Stelei, fiind acuzați de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

sursa: stirilekanald.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg