fbpx

poza.jpg

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o terasă din Brăila. Cei doi Baschetbaliști au fost transportați de urgență la spital.

Baschetbaliștii Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din municipiul Brăila.

Potrivit primelor informații, se pare că cei doi au fost atacați de alte persoane pe fondul unui conflict spontan. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital, unde au fost supuse unor intervenții chirurgicale în regim de urgență. Având în vedere starea critică a unuia dintre ei s-a decis transportul acestuia la Spitalul Floreasca. 

Poliția din Brăila efectuează cercetări pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat. Un rol importat în identificarea agresorilor vor fi imaginile surprinse de camerele video.

Potrivit site-ului ACS Cuza Sport Brăila, Darrel Bowie are o experiență vastă de joc. Acesta a ajuns la echipa din Brăila la finele lunii august după ce a evoluat în NCAA la N. Illinois si Iowa State, unde a făcut parte din primii cinci jucători din teren, precum și în Thailanda, unde, în anul 2018, a jucat la echipa Kabayan Pilipinas.

Joseph a fost transferat la echipa din Brăila tot în luna august. Acesta a evoluat în cadrul Colegiului Bluefield, iar după un sezon la KTU Kaunas din Lituania a jucat în sezonul 2017-2018 în cadrul campionatului din Bosnia, liga I, la Radnick Goradze.

foto: sursa - ACS Cuza Sport Brăila

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg