poza.jpg

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o terasă din Brăila. Cei doi Baschetbaliști au fost transportați de urgență la spital.

Baschetbaliștii Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din municipiul Brăila.

Potrivit primelor informații, se pare că cei doi au fost atacați de alte persoane pe fondul unui conflict spontan. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital, unde au fost supuse unor intervenții chirurgicale în regim de urgență. Având în vedere starea critică a unuia dintre ei s-a decis transportul acestuia la Spitalul Floreasca. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția din Brăila efectuează cercetări pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat. Un rol importat în identificarea agresorilor vor fi imaginile surprinse de camerele video.

Potrivit site-ului ACS Cuza Sport Brăila, Darrel Bowie are o experiență vastă de joc. Acesta a ajuns la echipa din Brăila la finele lunii august după ce a evoluat în NCAA la N. Illinois si Iowa State, unde a făcut parte din primii cinci jucători din teren, precum și în Thailanda, unde, în anul 2018, a jucat la echipa Kabayan Pilipinas.

Joseph a fost transferat la echipa din Brăila tot în luna august. Acesta a evoluat în cadrul Colegiului Bluefield, iar după un sezon la KTU Kaunas din Lituania a jucat în sezonul 2017-2018 în cadrul campionatului din Bosnia, liga I, la Radnick Goradze.

foto: sursa - ACS Cuza Sport Brăila


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.