accident-covasna.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică dimineață, pe DN 10, în localitatea Întorsura Buzăului, judeţul Covasna, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune.

Centrul Infotrafic a anunțat duminică dimineață că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, din pricina unui accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

„Cauza producerii a fost nepăstrarea distanței de siguranță, formându-se astfel coliziunea față-spate între autovehicule, iar în urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital”, a precizat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul rutier este deviat de Poliția Rutieră pe o stradă din apropiere, fără probleme deosebite. La această oră, potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt scăzute.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. foto: cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.