1-femeie-bagata-dupa-gratii-la-botosani-dupa-ce-s-a-aruncat-cu-copilul-in-fata-trenului.jpg

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost condamnată la închisoare după ce, în urmă cu trei ani, s-a aruncat în faţa unui tren împreună cu fiul ei de 5 ani.

Femeia a primit o pedeapsă de opt ani de închisoare cu executare pentru violenţă în familie. Totul s-a întâmplat în luna septembrie 2015, atunci când femeia a încercat să se sinucidă, dar şi să îşi ucidă fiul de cinci ani, aruncându-se în faţa unui tren.

Femeia a stat cu copilul ascunsă într-un tufiş de lângă calea ferată, iar atunci când un tren s-a apropiat, a sărit cu copilul în faţa acestuia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mecanicul de tren nu a mai putut face nimic, însă, din fericire, cei doi au supravieţuit.

Totuşi, atât copilul, cât şi femeia, au fost mutilaţi pe viaţă. Copilul a rămas fără ambele picioare şi o mână, iar femeia şi-a pierdut un picior.

În cursul procesului, femeia a declarat că a recurs la acest gest pentru că tatăl copilului nu voia să îl recunoască, notează botosaneanul.ro.

sursa: botosaneanul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.