agresor-metrou.jpg

Un bărbat în vârstă de 35 de ani este acuzat că a agresat sexual o persoană într-o stație de metro. Poliția a lansat un apel către populație să ajute la prinderea individului.

Incidentul ar fi avut loc pe 25 august, în stația de metrou Lujerului din București. Anchetatorii au stabilit că bărbatul și-ar fi urmărit victima la stația de metrou, unde s-a năpustit asupra sa.

Victima a reușit să nu se panicheze și a început să strige, iar o persoană care se afla zonă i-a sărit în ajutor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost prins la scurt timp după ce Poliția a dat publicității o imagine surprinsă pe camerele de luat vederi de la stația de metrou. 

Individul, care este recidivist, a fost depistat ieri noapte pe stradă de către polițiști și este acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă pentru care bărbatul ar putea fi condamnat între 2 și 7 ani.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili dacă agresorul a mai făcut și alte victime, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.