medicina-legala-dambovita.jpg

Descoperirea macabră a avut loc sâmbătă, într-un apartament al unui bloc din localitatea Titu, județul Dâmbovița. Un vecin a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Femeia locuia singură, într-un apartament din Titu, județul Dâmbovița. Din primele date, aceasta avea grijă de doi câini comunitari.

Un vecin a sunat la 112 și a solicitat sprijinul pompierilor pentru a pătrunde în apartament. Aceștia au pătruns în apartament și au descoperit cadavrul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, cadavrul prezintă posibile urme de mușcături, cel mai probabil de la câinii crescuți în apartament. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili ce anume s-a întâmplat. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.