soti-stroe.jpg

Femeia nu a depus plângere împotriva ofiţerului de poliţie, deși medicii de la Urgenţe au anunțat Inspectoratul de Poliţie, cum prevede procedura în cazurile de agresiune. 

O judecătoare de la Tribunalul Gorj a ajuns, miercuri seara, la UPU a Spitalului Județean de Urgență Tg. Jiu cu multiple escoriații și acuzând dureri în mai multe zone ale corpului. 

Marius Stroe, ofițer în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice al IPJ Gorj, și-a bătut nevasta până a băgat-o în spital, susțin surse din sistemul medical, citate de gorj-domino.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Incidentul violent a avut loc miercuri seara, iar în urma loviturilor primite, soția polițistului, judecător în cadrul Secției Civile a Tribunalului Gorj a sunat la numărul de urgență.

Potrivit surselor citate, femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu ”traumatism craniofacial”.

sursa: gorj-domino.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.