fata_38973200.png

Tragedie în masivul Piatra Craiului. O turistă a murit după ce a căzut aproape 50 de metri , într-o râpă. Misiunea de recuperare a cadavrului s-a încheiat după mai bine de 14 ore. Victima este Daniela Pora, o brașoveancă de 28 de ani care iubea muntele. Prietenilor nu le vine să creadă că tânăra și-a găsit sfâșitul pe unul dintre traseele atât de dragi ei.

Fata se afla în Masivul Piatra Craiului împreună cu alți patru prieteni, pe o potecă foarte îngustă, informează România TV. Prietenii ei au văzut-o când s-a dezechilibrat și a căzut în gol în prapastia adâncă de aproximativ 50 de metri. Au sunat imediat la 112, iar spre ei au plecat mai multe echipe de salvamonușiști și jandarmi.

Aproape 14 ore le-a luat salvamontiștilor să ajungă în zona respectivă și să coboare trupul la baza muntelui. Intervenția a fost extrem de dificilă din cauza configurației traseului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Citeste mai mult pe RTV.NET:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.