fbpx

elev.jpg

Este anchetă la un liceu din Giurgiu, dar abia la cinci luni de la agresarea unui elev de 17 ani. Băiatul a fost bătut într-o sală de clasă de către doi colegi. Imaginile au fost postate atunci pe YouTube, dar s-au viralizat abia acum după ce au fost postate şi pe Facebook.

În imagini se vede cum băiatul este bătut cu pumnii și picioarele, înjurat și scuipat, în repetate rânduri.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare un minor agresat de colegi, la data de 14 septembrie a.c., polițiștii din Giurgiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, comisă într-o unitate de învățământ, de pe raza municipiului Giurgiu”, anunță Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

VIDEO AICI (atenție, imagini cu puternic impact emoțional!)

„În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a reieșit faptul că un elev, de 17 ani, ar fi fost agresat într-o sală de curs, de către alte două persoane, imaginile fiind ulterior postate pe o rețea de socializare. Persoanele implicate în conflict au fost identificate de către polițiști, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au precizat polițiștii din Giurgiu.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg