fbpx

a414e55dff6108ab65.jpg

Victor Ponta este de părere că Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General pentru că "toate datele arată că a fost o acţiune premeditată şi executată de către ministrul Carmen Dan, sub coordonarea liderului PSD".

"Sunt aproape doi ani de când domnul Dragnea deţine puterea şi în Guvern şi în Parlament şi, în loc să vorbească de lucrurile importante într-o guvernare (...), a vorbit numai de dosare, de stat paralel şi tot acolo ajunge, tot la Parchet. (...) Eu nu cred că Dragnea a fost chemat ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat pentru că ştiu cu toţii, este absolut evident pentru orice om de bun simţ, că nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pândeau la Hilton, nici de lovitură de stat. (...) Cred că a fost chemat ca martor pentru că, din toate datele care au apărut în public şi pe care eu le-am aflat ca fost prim-ministru, acţiunea violentă din 10 august a fost o acţiune premeditată, organizată şi executată de către Carmen Dan, nu la conducerea şi coordonarea doamnei prim-ministru, care era trimisă în vacanţă, ci a domnului Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anunţat cu vreo 3-4 zile înainte de 10 august şi a vrut să beneficieze de acele violenţe a fost chiar Dragnea şi pentru asta, mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă trebuie să răspundă şi legal," a declarat Victor Ponta. 

Ponta a mai spus că, dat fiind faptul că a fost premier timp de 4 ani, ştie foarte bine cum funcţionează Jandarmeria şi cum sunt organizate intervenţiile la protestele de stradă. 

Liviu Dragnea a fost audiat vineri seară la Parchetul General, în dosarul violenţelor de la protestul Diasporei, din 10 august. Liderul PSD  a declarat la ieşirea de la audieri că a fost chemat în calitate de martor, după ce a afirmat că protestul a fost o tentativă de lovitură de stat.

sursa: ziare.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg