fbpx

cristi_borcea_abatut.jpg

În ziua în care Valentina Pelinel și Cristi Borcea au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.

Pelinel și Borcea își vor mări familia cât de curând, iar Milan va deveni frate mai mare. Valentina a confirmat fericita veste pentru cei de la spynews.ro: „Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni".

Cristi Borcea are acum 7 copii, cu vârste între 20 de ani şi 2 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii:  Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). Cristi Borcea are grijă de toţi cei 7 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce este necesar.

De la eveniment a lipsit Gigi Becali, cel care a fost nașul lui Borcea la nunta cu Alina Vidican. Finanțatorul FCSB a dezvăluit că Borcea l-a sunat pentru a-i cere binecuvântarea, însă nu s-a pus problema să îl cunune din nou.

sursa: digisport.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg