popa huruiesti.jpg

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Podul Turcului au deschis un dosar penal pe numele preotului, pentru agresiune sexuală.

Totul a început după ce copiii din comuna Huruiești, județul Bacău, s-au plâns părinţilor că părintele i-a atins în zonele intime.

Părinţii s-au dus la Poliţie şi l-au reclamat pe preot, iar acesta a fost condus la audieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În faţa procurorilor, preotul a negat că i-ar fi atins într-un mod indecent pe copii. În total, cinci copii s-au plâns de comportamentul indecent al preotului.

Procurorii au decis să îl plaseze sub control judiciar şi să nu ceară arestarea lui preventivă.

sursa: observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 15 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

A murit un cunoscut preot din Ploiești

Preotul Ștefan Săvulescu s-a stins din viață, astăzi urmând să fie înmormântat în curtea bisericii ”Maica Precistă“ din Ploieşti, unde a slujit mulți ani ca preot paroh. Ștefan Săvulescu a fost...