tren valu.jpg

Accidentul mortal de tren care a avut loc ieri, la Valu lui Traian, a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Un bărbat a fost făcut bucăţi de tren joi, pe raza localităţii Valu lui Traian din judeţul Constanţa. Martorii spun victima ar fi vrut să traverseze linia ferată când trenul a trecut peste ea. Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină de urgenţă. La faţa locului, au găsit imaginea şocantă cu bărbatul care a fost făcut bucăţi după ce a fost călcat de tren.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 12:00, un bărbat, cu identitate necunoscută, a fost lovit mortal (în dreptul localității Valea Seacă) de un tren care se deplasa dinspre București către Constanța.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

sursa: observator.tv,  video: ziua de constanta


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.