fbpx

646x404 (1).jpg

Un preot din judeţul Vaslui a cerut magistraţilor Judecătoriei Huşi să dispună un test de paternitate pentru a afla dacă băiatul care are opt luni, rezultat în urma căsătoriei cu soţia sa, este sau nu copilul său, bănuind că preoteasa l-a înşelat cu un alt bărbat.

Ştefan Şălaru, preot în parohia Stănileşti, judeţul Vaslui, a introdus în instanţă o acţiune de tăgadă paternitate, bănuind că soţia sa, care este secretară în cadrul Primăriei, ar fi făcut copilul cu alt bărbat. Preoteasa a declarat că totul ar fi pornit de la nişte zvonuri răspândite de la un prieten şi coleg de breaslă de-al soţului.

„Soţul meu a depus o acţiune pe rolul Judecătoriei Huşi. Au existat probleme de natură familială, pe baza unor conflicte care au izbucnit de la anumite afirmaţii ale unor prieteni ai soţului meu. Este o situaţie destul de gravă. Conflictele dintre noi datau cu mai mult timp în urmă. Relaţia dintre noi se deteriorase. Am încercat să soluţionăm. Aceste conflicte nu priveau sub nicio formă paternitatea fiului meu, ci ţineau de legăturile personale dintre noi doi, de natură sentimentală, să spunem”, a declarat Mihaela Şălaru, soţia preotului.

Citește continuarea pe mediafax.ro

foto cu caracter ilustrativ (sursa: adevarul.ro)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg