94911f89eda96d00af0d5a3165d07f60_XL.jpg

S-a întâmplat într-un liceu din Râmnicu Vâlcea. O profesoară a fost amenințată cu bătaia de un elev, în fața clasei, în timp ce un alt elev filma totul.

Se pare că totul a pornit de la faptul că elevul ar fi primit o notă proastă de la profesoară. Drept urmare, s-a dus să îi ceară socoteală, de față cu toți elevii și a început să țipe la ea.

Tânărul se apropie amenințător de profesoară și îi cere să îi explice motivul pentru care a primit nota proastă, aceasta încearcă să îl liniștească însă circul continuă în fața tuturor colegilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La un moment dat, profesoara l-a anunțat că i-a scăzut un punct la purtare, iar acesta s-a întors în bancă, nu înainte de a o amenința pe profesoară cu bătaia.

Imaginile au fost postate pe Facebook și apoi șterse, însă pe profilul elevului, acesta a postat numeroase imagini compromițătoare.

sursa: voceavalcii.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...