Screen-Shot-2014-12-13-at-3.29.42-PM.png

Jurnalistul riseproject.ro, Attila Biro, a fost reținut de poliția din Bulgaria lângă localitatea Pernik, chiar lângă groapa unde erau arse documentele din cazul de corupție pe care îl investigau.

Timp de o oră, jurnalistul român și un coleg bulgar, au fost încătușați, până la intervenția unui diplomat român.

Ulterior, acesta a fost eliberat și a ajutat polițiștii bulgari la transportul hârtiilor care sunt însă arse sau trecute prin tocătorul de hârtie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jurnalistul riseproject.ro a surprins subiecții unei investigații când încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene.

Attila Biro este unul dintre cei mai buni jurnaliști români de investigație, acesta activând îînainte de Riseproject în redacțiile Hotnews, Gandul și Digi 24.

foto: paginademedia.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.