cutremur-judetul-vrancea.jpg

Seismul s-a produs în noaptea de joi spre vineri și a avut magnitudinea de 3 grade Richter, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit sursei citate, cutremurul s-a produs .în data de 14 septembrie, la ora 00:12. Seismul a fost localizat manual și a avut loc la o adâncime de 120 km.

De la începutul lunii septembrie, în România s-au înregistrat 11 seisme cu magnitudinea cuprinsă între 2,2 și 3,5 grade Richter.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Seismul cu magnitudinea de 3,5 grade Richter a avut loc pe 8 septembrie, la ora 13.56, în zona seismica Vrancea, la o adâncime de 25 km.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.