fbpx

politie-cautari-minora-hunedoara.jpg

Polițiștii din Hunedoara caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliul mamei sale și nu a mai revenit. 

Polițiștii din Petrila au fost sesizați, miercuri, 12 septembrie, în jurul orei 09:20, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Stanciu Diana Valentina, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu din data de 29 august a.c. şi nu a mai revenit până în prezent.

„Din cercetări a reieșit că, de această dată, minora, care a mai plecat de la domiciliu în repetate rânduri, ar fi plecat de acasă împreună cu un tânăr, pe care l-ar cunoaşte, neavând, însă, asupra sa bunuri sau valori. De asemenea, polițiștii au solicitat şi măsura urmăririi la nivel național a acesteia. Fata are o înălțime de aproximativ 1,50 metri, greutate de circa 40 de kilograme, ten măsliniu, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui, iar la data plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, scurți, un tricou sport, ambele de culoare roz și era încălțată cu o pereche de pantofi sport, albi, din material textil”, se arată în comunicatul IGPR

Poliția face apel ca persoanele care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112.

minora-disparuta-hunedoara-apel-poliție.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg