politie-cautari-minora-hunedoara.jpg

Polițiștii din Hunedoara caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliul mamei sale și nu a mai revenit. 

Polițiștii din Petrila au fost sesizați, miercuri, 12 septembrie, în jurul orei 09:20, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Stanciu Diana Valentina, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu din data de 29 august a.c. şi nu a mai revenit până în prezent.

„Din cercetări a reieșit că, de această dată, minora, care a mai plecat de la domiciliu în repetate rânduri, ar fi plecat de acasă împreună cu un tânăr, pe care l-ar cunoaşte, neavând, însă, asupra sa bunuri sau valori. De asemenea, polițiștii au solicitat şi măsura urmăririi la nivel național a acesteia. Fata are o înălțime de aproximativ 1,50 metri, greutate de circa 40 de kilograme, ten măsliniu, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui, iar la data plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, scurți, un tricou sport, ambele de culoare roz și era încălțată cu o pereche de pantofi sport, albi, din material textil”, se arată în comunicatul IGPR

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția face apel ca persoanele care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112.

minora-disparuta-hunedoara-apel-poliție.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.