lucrari-autostrada-deva-sibiu.jpg

Traficul rutier va fi restricționat pe Autostrada 1 Sibiu-Deva, la km 237+800, din cauza lucrărilor de reparații la carosabil, pe breteaua de urcare din DN1 - Sibiu.

Astfel, în intervalul 13.09.2018, ora 20:00 - 14.09.2018, ora 06:00, se vor institui restricții de circulație, în vederea executării acestor lucrări, circulaţia rutieră pe breteaua respectivă fiind oprită, a precizat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit sursei citate, pentru accesul pe A1, conducătorii auto vor întoarce în sensul giratoriu din Şelimbăr, judeţul Sibiu - accesul Mall sau ruta: Sibiu DN 1 - str. Semaforului - str. Henri Coandă - A1 zona industrială.

foto: cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.