fbpx

646x404-26.jpg

Mașinile vor fi distribuite la toate serviciile de ambulanţă din ţară, a anunțat joi premierul Viorica Dăncilă. Costul total este de peste 476 de milioane de lei, o parte din bani provenind din fonduri europene nerambursabile.

„Avem pe ordinea de zi un proiect important prin care aprobăm achiziţia a peste 1.200 de ambulanţe noi pentru îmbunătăţirea serviiilor medicale.

Sunt de mai multe tipuri, dotate cu tot ce este necesar, astfel încât salvatorii să răspundă eficent şi prompt. Ambulanţele vor fi distribuite în teritoriu, pentru ca toţi cetăţenii care se confruntă cu situaţii de risc medical să primească ajutorul de care au nevoie”, a declarat premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

La Serviciile Județene de Ambulanță situația era cam aceeași în toată țara. Mașini cu un rulaj demn de Cartea Recordurilor. epave dezmembrate care să mai asigure piese pentru cele aflate încă în circulație și o permanentă încropeală, totul pentru ca acest serviciu public de importanță maximă să fie ținut în funcțiune. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg