exercitiu-salvamont.jpg

În spatele misiunilor de salvare desfășurate de salvamontiști se află numeroase ore de pregătire. Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont a publicat pe o pagină de socializare unul dintre exercițiile de pregătire. De data aceasta, misiunea a inclus și intervenția elicopterului Smurd.

Joi, în cadrul Școlii Naționale Salvamont, care se desfășoară în Padina, din Munții Bucegi, a avut loc un nou antrenament de pregătire pentru salvarea aero, cei 41 de cursanți având la dispoziție un elicopter SMURD cu troliu pus la dispoziție de către Inspectoratul General de Aviație și Departamentul pentru Situații de Urgență.

„Misiunile de salvare montana cu suport aero devin din ce în ce mai dese, iar modul de acțiune comună, echipaje și elicoptere IGAV-SMURD si Salvamont, se cristalizează permanent , asigurând reușita intervențiilor și oferind o șansă în plus celor accidentați!”, a precizat Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

exercitiu-muntii-bucegi.jpg

salvare-elicopter.jpg

VIDEO: Salvamont Romania - Dispeceratul Național Salvamont


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.